Nieuws
GDC

Game Developers Conference staat nu gepland in augustus

Beurs had eigenlijk afgelopen dagen moeten plaatsvinden

Geschreven door Michel Musters op
Het vanwege het coronavirus afgelaste Game Developers Conference wordt nu in augustus gehouden.

De beurs wordt nu 'GDC Summer' genoemd en wordt van 4 tot en met 6 augustus gehouden in het Moscone Center te San Francisco. Het moet een "unieke" GDC-ervaring worden doordat het de panels met ontwikkelaars combineert met een "freestyle" beursvloer die op 5 en 6 augustus open is waar ontwikkelaars kunnen netwerken.

GDC 2020 had aanvankelijk van 16 tot en met 20 maart gehouden moeten worden, maar er werd besloten om de beurs uit te stellen in verband met de uitbraak van het coronavirus. Diverse uitgevers, waaronder Sony en Microsoft, hadden daarbij al afgezegd.

Diverse andere belangrijke evenementen in de game-industrie zijn beïnvloed door de corona-uitbraak. Zo is E3 in zijn geheel geannuleerd dit jaar. Tot nu toe gaat Gamescom gewoon door. Die beurs wordt net als GDC Summer in augustus gehouden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live vanaf 10:00: Animal Crossing: met Cody en RE3 en Doom Eternal met Martin Ram er vanaf dinsdag op los in Bleeding Edge
1

Reacties op: Game Developers Conference staat nu gepland in augustus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    WvA

    • 20 maart 2020 09:47
    Misschien een stomme vraag maar is de beurs dan nog wel relevant? Aangezien je ziet dat Sony en Microsoft hun nieuws al naar buiten hebben gebracht wat voor de GDC was bedoeld?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.