Game Dev Story 2 krijgt sociale functies | Gamer.nl

Game Dev Story 2 krijgt sociale functies | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Game Dev Story 2 nemen spelers wederom het management van een gameontwikkelstudio op zich. Zij kunnen medewerkers van hun bedrijf uitwi elen met vrienden, een nieuwe feature ten opzichte van het eerste deel. Ontwikkelaar Kairosoft laat weten dat het ook zijn eerdere games, voorheen exclusief in Japan uitgebracht, naar de rest van de wereld wil brengen. De oudste titels verschijnen daarbij als eerste.

Department Store Story voor iPhone is onlangs in Japan uitgebracht, en zal vermoedelijk de eerstvolgende game van de ontwikkelaar zijn die in het Westen uitkomt. Naast Game Dev Story voor iOS en Android, heeft Kairosoft ook Hot Springs Story, Pocket Academy en Grand Prix Story uitgebracht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou