Game Center gelanceerd voor iPhone en iPod Touch | Gamer.nl

Game Center gelanceerd voor iPhone en iPod Touch | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers kunnen in Game Center een profiel maken, andere spelers aan hun vriendenlijst toevoegen, tegen willekeurige spelers online spelen of vrienden uitnodigen om online te spelen. Ook kennen games met ondersteuning voor Game Center leaderboards en achievements.

Op het forum van Touch Arcade staat een lijst met spellen die Game Center inmiddels ondersteunen. Het gaat hierbij onder meer om Ms. Pac-Man, Field Runners en Flight Control. Het populaire spel Angry Birds krijgt binnenkort ondersteuning. Het Game Center werkt op bijna alle iPhones en iPhone Touch-apparaten, alleen de eerste generatie iPhone en iPod Touch kunnen geen gebruik maken van de applicatie. Game Center komt naar verwachting in november samen met de lancering van iOS 4.2 ook naar de iPad.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou