Sinterklaas hebben we weer achter rug en kerst komt eraan. De tijd van de pakjes onder de kerstboom! Heb je rijke ouders of een vriendin die loaded is, dan zijn er wat leuke hebbedingetjes die je dit jaar kunt vragen. Vul je verlanglijstje maar aan...

TSW Formula 26

Om de echte racesensatie te ervaren is dit steering wheel de perfecte accessoire voor de gamer. Een stuur van suède, een traanvormige versnellingspook en drie voetpedalen will give you the thrill!

Prijs: $1.003

Meer info Claro Holographic TV

Hartstikke leuk die HD TV, maar een beetje gamer gaat natuurlijk voor een holografische televisie. De tv is niet helemaal holografisch, maar de projectie wordt gedaan op een dun stukje glas waardoor het lijkt alsof het beeld in de kamer zweeft. De Holographic TV is uitgerust met speakers waardoor je optimaal van je game kunt genieten. Halo anyone?

Prijs: $43,000

Meer info Oculas

Word je ook strontziek van je moeder die om de haverklap je kamer binnenkomt of die vriendin die constant belt terwijl je lekker zit te gamen? De Oculas is de perfecte oplossing. Binnenin vind je een 5.1 surround sound systeem, een leren stoel met massage mogelijkheid en een oase van rust. Alles in de Oculas is te bedienen middels een touchscreen panel.

Prijs: $43,166

Meer info 9X Media X-Top Expandable multi-screen monitor

Als een 30-inch monitor niet voldoende meer is, denk dan eens na over de 9X media multiscreen. Enige probleem is dat je een stijve nek kunt krijgen van het hele tijd van de ene naar de andere kant van je scherm kijken.

Prijs: $252,000

Meer info E-Go diamond notebook PC

Ook zo'n veeleisende vriendin? Eis wat terug. Laat haar beloven dat zij jou rustig laat gamen wanneer je haar een met diamanten ingelegde notebook cadeau geeft. Diamonds are a girls best friend, toch?

Prijs: $331,000

Meer info