Gaikai komt naar LG Smart-televisies | Gamer.nl

Gaikai komt naar LG Smart-televisies | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Door de service is het mogelijk om direct gamedemo's te streamen zonder tu enkomst van een console. Met de mogelijkheid om PC-spellen te kunnen spelen op de televisies van LG, gelooft het elektronicabedrijf dat eigenaars van de nieuwe beeldschermen toegang hebben tot game-ervaringen die superieur zijn aan die van console-eigenaars.

"De mogelijkheid om games te spelen op hardware in de cloud, veel sterker dan die van de Playstation 3 of Xbox 360, maakt dit een must-have functie voor onze televisies en toekomstige apparaten", aldus Taeg II Cho, de vicepresident van de TV Product Planning Group van LG.

CEO van Gaikai, David Perry, voegt hieraan toe dat huishoudens straks het voordeel hebbben geen dure video gameconsolehardware meer nodig te hebben en zegt dat "pioniers op dit gebied nu directe digitale relaties kunnen bouwen met de consumenten."

De service komt in de loop van 2012 beschikbaar voor de grote televisieschermen die binnen de LG Cinema 3D TV-lijn vallen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou