Nieuws
Dota 2

Gabe Newell spreekt stem in voor voice-pack Dota 2

Voice-pack wordt verkrijgbaar met de Battle Pass

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Valve heeft een voice-pack aangekondigd met de stem van Gabe Newell voor de gratis MOBA Dota 2. Dit maakte het bedrijf bekend tijdens The International Tournament.

De voice-pack met de oprichter van Valve wordt door het bedrijf beschikbaar gesteld via de Battle Pass van Dota 2. De Battle Pass van de game is voor tien dollar te verkrijgen en een kwart van die opbrengsten wordt toegevoegd aan de prijzenpot van The International. Deze prijzenpot, die inmiddels op meer dan 25 miljoen dollar staat, is tevens al de grootste in de geschiedenis van e-sports.

Met het toevoegen van de stem van Gabe Newell is de kans groot dat de inkomsten van de Battle Pass alleen maar zal stijgen en de prijzenpot van het toernooi nog meer zal vergroten.

De aankondiging van de voice-pack werd via een geestige sketch-video bekend gemaakt. In de video is Gabe Newell te zien in een studio die duidelijk moeite lijkt te hebben met het tonen van emoties en enthousiasme voor het inspreken van de voice-lines. Bekijk hieronder de volledige video.

Dota 2 is gratis te spelen en verkrijgbaar op Steam.

In een video van het YouTube-kanaal DotaBoyz zijn alle voice-lines te horen van Gabe Newell die in Dota 2 zijn inbegrepen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Dark Souls Trilogy komt niet naar Europa Blizzard brengt nieuwe animated short uit voor Overwatch
1

Reacties op: Gabe Newell spreekt stem in voor voice-pack Dota 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Tweewh33ler

    • 22 augustus 2018 21:39
    Lekker interessant……

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.