Fysieke versie Grand Theft Auto: The Trilogy verschijnt later

Fysieke versie Grand Theft Auto: The Trilogy verschijnt later

De fysieke editie van Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition is uitgesteld.

Dat heeft Rockstar laten weten. De fysieke editie zou eigenlijk op 6 december uitkomen, maar verschijnt nu op 17 december op PlayStation en Xbox en pas in 2022 op Nintendo Switch. 

Rockstar heeft daarnaast patch 1.03 voor de digitale editie van de game uitgebracht. Daarmee zijn, zoals uit de patch notes blijkt, meer dan honderd bugs en andere problemen opgelost. 

Op release werd de heruitgave van de trilogie geplaagd door problemen, met kritiek van recensenten en spelers tot gevolg. Rockstar bracht eerder al een patch uit om problemen op te lossen en bood zijn verontschuldigingen aan voor de staat van het spel.

De collectie scoorde een 4 op Gamer.nl: "Twee decennia lang stonden de drie GTA-games uit het PlayStation 2-tijdperk symbool voor de opkomst van het openwereldgenre. Hun grensverleggende vrijheid en tijdloze muziek gaven ons herinneringen voor het leven. Nu staan deze historische games in één klap symbool voor wat een remaster absoluut niet moet doen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk voor in de 5 euro budgetbak

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor dat ook nog en met de gratis mods ziet het er allemaal beter uit.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ik laat deze game niet mn fantastische ervaring die ik vroeger had op de middelbare school verpesten door zo'n cashgrab remaster als deze.... ik laat em ook ver links liggen

0

Aanbevolen voor jou