Fysieke Switch-versie GTA Trilogy vergt aparte download

Fysieke Switch-versie GTA Trilogy vergt aparte download

De fysieke Switch-versie van Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition vergt een aparte download voor één van de drie games.

Dat blijkt uit de boxart van de game die op de website van de Amerikaanse winkelketen Target is geüpload. Daarop staat dat er een aparte download nodig is om de trilogie af te spelen.

Hoewel de voorkant van de boxart niet aangeeft waar de download voor is, lijkt het volgens VGC om Vice City te gaan. Die game zou volgens wat speurwerk van de website een extra download vereisen van ongeveer 6,5 GB. 

De reden hiervan is niet bekend, want het zou volgens de berekeningen van de website nog op de cartridge passen. VGC speculeert dat het komt omdat de game op sommige vlakken nog niet af is - bijvoorbeeld in verband met het verkrijgen van de rechten van de gelicenseerde soundtrack - maar Rocktar heeft nog geen officiële uitleg gegeven. 

GTA: The Trilogy - Definitive Edition verschijnt op 11 november digitaal op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Op 7 december verschijnen fysieke versies van de game.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wanneer komt het nieuws dat gta San Andreas op launch op gamepass staat en gta 3 in december naar psnow komt.

0
test

@hulstpower Staat al een week op de site: gamer.nl/artikelen/nieuws/gta-the-trilogy-definitive-edition-verschijnt-op-11-november/

0
test

@MichelMusters mijn excuses heb dat stukje onder in denk ik overheen gelezen of niet, dyslexie dus gebeurt nog wel eens.

0
test

Zou wel heel fijn zijn als ze de originele muziek weer weten vast te leggen. Zeker in Vice City, wat een fantastische sfeer zit er in dat spel door de soundtrack.

0
test

@Stealth95NL Gaat lastig worden als je ziet om welke tracks het gaat. "Michael Jackson -"Billie Jean" Michael Jackson -"Wanna Be Startin' Somethin" Ozzy Osbourne -"Bark At The Moon" Kate Bush -"Wow" Herbie Hancock - "Rock It" Afrika Bambaataa -"Looking For The Perfect Beat" Lionel Richie - "Running with the night" A couple of songs from Radio Espantoso"

0

@TommyVercetti Hoezo gaat het lastig worden ?

0

Aanbevolen voor jou