Nieuws

Fysieke release Psychonauts 2 is mogelijk in september

Game zou fysiek uitkomen op Xbox en PS4

Geschreven door Michel Musters op
In september komt er mogelijk een fysieke release uit van Psychonauts 2.

De fysieke versie wordt vermeld op Amazon Duitsland. Er wordt een releasedatum van 27 september genoemd en de fysieke versie zou uitkomen voor Xbox-consoles en PlayStation 4. Het zou gaan om 'Psychonauts 2: Motherlobe'. Skybound zou de game publiceren en het zou 69,99 euro gaan kosten. Op moment van schrijven is de fysieke editie niet officieel aangekondigd.

Psychonauts 2 kwam in augustus vorig jaar al digitaal uit op consoles. De game is ontwikkeld door Double Fine. Het werd uiteindelijk de bestverkochte game van de studio tot dusver. Ook is er geen Double Fine-game die een hogere gemiddelde score heeft ontvangen.

De game scoorde een 8,5 op Gamer.nl: "Psychonauts 2 is misschien niet de meest afgewerkte platformer ooit, maar net zoals het eerste deel barst dit avontuur van de slimme vondsten en creativiteit. De uitstapjes naar het binnenste van het brein zijn niet alleen grappig en origineel, maar hangen altijd op verrassende manieren samen met het intrigerende hoofdverhaal. De uitgebreide cast van bonte personages en de met extra’s gevulde spelwereld doen de rest van het werk. Daarmee heeft Psychonauts na heel lang wachten eindelijk een waardig vervolg gekregen."

Dit artikel delen:

Lees meer

Asterix & Obelix XXXL: The Ram From Hibernia aangekondigd Gekochte Studiocanal-films worden verwijderd in sommige PlayStation Store-regio's
2

Reacties op: Fysieke release Psychonauts 2 is mogelijk in september

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Tokumei

  • 7 juli 2022 15:42
  YES! Hier wacht ik al maaaanden op.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Rainking

  • 7 juli 2022 22:54
  Eigenlijk nooit bij stil gestaan dat er alleen een digitale release was. Misschien dat ik 'm op schijf ook nog eens meepak, dan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.