Fysieke Fortnite-bundel binnenkort in de winkel | Gamer.nl

Fysieke Fortnite-bundel binnenkort in de winkel | Gamer.nl

Epic Games komt volgende maand met een fysieke versie van Fortnite Battle Royale. De bundel komt uit op 13 november en kost 29,99 dollar.

De bundel wordt in samenwerking met Warner Bros. Interactive uitgebracht en wordt de 'Deep Freeze'-bundel genoemd. Met de game krijgt de speler verschillende soorten content. De bundel bevat de Frostbite-outfit gecombineerd met een pa ende glider, bijl en 'back bling'. Daarnaast krijgt de speler ook 1.000 V-Bucks waarmee extra items of een Battle Pa gekocht kan worden.

Deze Deep Freeze-collectie is echter geen exclusieve uitbreiding en wordt ook beschikbaar voor spelers met de digitale versie van de game. Mensen die ervoor kiezen om nog te beginnen met de populaire game hebben in ieder geval de keuze tu en een digitale of fysieke versie.

Fortnite

Nieuwe actiefiguren

Naast een fysieke bundel heeft McFarlane Toys ook actiefiguren aangekondigd van Fortnite Battle Royale. Op Comic Con 2018 in New York onthulde CEO van McFarlane Toys, Todd McFarlane, het eerste actiefiguur.

Fortnite
Fortnite

Als eerst liet McFarlane de Cuddle Team Leader als actiefiguur zien. De actiefiguren komen in verschillende golven van verkoop. In de eerste golf worden in ieder geval de Cuddle Team Leader, Black Knight, Skull Trooper en Raptor uitgebracht.

Het Cuddle Team Leader-actiefiguur komt met een SCAR-wapen en de Rainbow Smash-bijl die vastgemaakt kan worden aan het actiefiguur.

Momenteel heeft McFarlane Toys nog geen precieze lanceringsdatum gegeven. Ook is er nog geen prijs bekend voor de actiefiguren. Echter hoopt het bedrijf voor het einde van het jaar het speelgoed uit te kunnen brengen.

Eerder introduceerde Epic Games een campagne om contentmakers in Fortnite geld te laten verdienen door middel van aankopen door spelers met V-Bucks.

Fortnite Battle Royale is gratis te spelen op pc, Xbox One, PS4, Nintendo Switch, Android en iOS.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou