Fysieke editie Psychonauts 2 bevestigd

Fysieke editie Psychonauts 2 bevestigd

Het is bevestigd: Psychonauts 2 komt ook fysiek uit.

Gisteren stond de fysieke versie van de game al op Amazon Duitsland, mar inmiddels is bevestigd dat 'The Motherlobe Edition' echt uitkomt voor Xbox-consoles en PlayStation 4. Het spel verschijnt op 27 september.

De fysieke editie bevat naast de game ook stickers, art-kaarten, een cover die omgedraaid kan worden en een digitale code voor beelden achter de schermen.

Psychonauts 2 kwam in augustus vorig jaar al digitaal uit op consoles. De game is ontwikkeld door Double Fine. Het werd uiteindelijk de bestverkochte game van de studio tot dusver. Ook is er geen Double Fine-game die een hogere gemiddelde score heeft ontvangen.

De game scoorde een 8,5 op Gamer.nl: "Psychonauts 2 is misschien niet de meest afgewerkte platformer ooit, maar net zoals het eerste deel barst dit avontuur van de slimme vondsten en creativiteit. De uitstapjes naar het binnenste van het brein zijn niet alleen grappig en origineel, maar hangen altijd op verrassende manieren samen met het intrigerende hoofdverhaal. De uitgebreide cast van bonte personages en de met extra’s gevulde spelwereld doen de rest van het werk. Daarmee heeft Psychonauts na heel lang wachten eindelijk een waardig vervolg gekregen."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Echt een geweldige game. Zeker een aanrader als je hem gemist hebt.

0
test

Heb pas deel 1 gekocht en geniet van de game. Snap niet hoe ik dit spel op de ps2 ben mis gelopen.

0

Aanbevolen voor jou