Dag 3 van de "Bringing it Home"- media campagne, bedoeld om alles te laten zien wat Microsoft voor je de komende tijd op het gebied van de Xbox 360 in petto heeft, is aangebroken. Voor vandaag staan er een aantal video's op het programma, waaronder  de trailer voor Portals, het spel vol met, niet geheel verbazingwekkend, portalen.

Verder is er een filmpje online gezet waar men laat zien hoe het er aan toegaat op de Tokyo Game Show. Voor de Japanners onder ons, al zullen dat er vast niet veel zijn, is er nog wél meer content beschikbaar, waaronder wat filmpjes over een Xbox Live Party. Wat dat werkelijk inhoudt, zullen we alleen nooit weten; de filmpjes zullen hier helaas niet verschijnen. Wil je ze toch dolgraag zien, dan zul je een Japans account aan moeten maken.

Gelukkig is er meer dan alleen maar wat video'tjes, men heeft namelijk de demo van Fuzion Frenzy 2 vrijgegeven, welke wij overigens wel binnen kunnen trekken. Hoewel de demo niet bepaald uitgebreid valt te noemen ondanks de grootte van het bestand (er zitten maar drie mini-games in), geeft het al wel een aardige indruk van wat je allemaal kunt verwachten.