Fuser lanceert op 10 november

Fuser lanceert op 10 november

Muziekgame Fuser lanceert op 10 november voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. Dat laat ontwikkelaar Harmonix weten.

Fuser is een digitaal muziekfestival waarbij spelers 'non-stop' controle hebben over de muziek. De gameplay is niet zozeer gebaseerd op ritme, zoals bij Harmonix' Rock Band-games, maar bestaat vooral uit het creëren van een mix van bestaande muzieknummers.

De game bevat ruim honderd nummers van onder andere Billie Eilish, The Killers, Ah-Ha en Cardi B. Naast een campagne kunnen spelers online met of tegen anderen spelen.

Bekijk hieronder de gameplaytrailer.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oh, geen dj set of iets dergelijks? Dit is gewoon puur met controller? Zit er trouwens wel een challenge in of is het gewoon mixen voor plezier? Zie niet echt dingen in de gameplay trailer dat wijzen op een difficulty of zo.

0

@Markus88 Op het YouTube kanaal van Fuser worden aardig wat dingen getoond, daarnaast zijn er ook meerdere andere video's online te vinden, hopelijk kun je daar je antwoord krijgen? Enige wat ik tot zover weet is dat je bijv. bepaalde scores dient te halen in een bepaalde mode binnen een bepaald tijdsvlak.

0
test

@GameOwner Thanks! Zal eens het kanaal checken.

0

Aanbevolen voor jou