FunCom krijgt subsidie voor gratis snowboardgame | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De ontwikkelaar heeft het geld ontvangen van het Norsk Film Institutt, een Noors overheidsorgaan dat de digitale kunstsector vertegenwoordigd. FunCom hoopt dat het spel gebruikt gaat worden om het wintersporten in Noorwegen te promoten.

On The Edge Of The World moet voor zowel PC als Mac verschijnen en bevat online-competities, toegang tot een sociaal netwerk en integratie in meerdere media. Wanneer het spel precies verwacht wordt, is nog niet bekend.

Conan

FunCom was eerder verantwoordelijk voor de MMORPG Age of Conan: Hyborian Adventures en werkt op dit moment aan The Secret World. Een MMORPG die zich afspeelt in het heden, maar de werkelijkheid van de echte wereld combineert met mythologie, geschiedenis en broodjeaapverhalen.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou