Fujifilm komt met fotoprinter om Switch-screenshots te printen

Fujifilm komt met fotoprinter om Switch-screenshots te printen

Fujifilm en Nintendo werken samen aan een fotoprinter om screenshots die met de Switch zijn gemaakt direct uit te printen.

Met de Instax Mini Link-fotoprinter - dat op zijn functionaliteit na qua technologie gelijk is aan de andere Instax-apparaten van Fujifilm - kunnen op polaroid lijkende foto's gebaseerd op screenshots van de Switch geprint worden. Ook kunnen illustraties van diverse Nintendo-personages op de foto geplaatst worden.

De screenshots die op de Switch zijn gemaakt kunnen met een QR-code naar de nieuwe Instax Mini Link for Nintendo Switch-app voor smartphones gekopieerd worden, van waaruit via de Instax Mini Link geprint kan worden. In de app kunnen allerlei filters en 59 verschillende frames gebaseerd op Nintendo-spellen als Animal Crossing, Super Mario en het 30 april uit te komen New Pokémon Snap toegevoegd worden.

De hardware zelf komt ook op 30 april uit. Niet alleen in Japan en de VS, maar ook in Europa - al is een prijs in euro's niet bekend. Het apparaat kost 100 dollar in de VS. Er komt in de loop van mei ook een bundel met een hoes voor het apparaat in de stijl van Pikachu uit. Die gaat 120 dollar kosten.

Meer informatie is te vinden op de website van Fujifilm.

 
Instax
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kan wat mij betreft gelijk op de lijst meest nutteloze uitvindingen ooit. $100 / $125 voor een apparaat om screenshots te printen... Als er al exemplaren van verkocht worden, lijkt het mij typisch zo'n ding die na een week in de kast ligt te verstoffen.

0
test

@Snowmanski en toch betaal je nu voor een gameboy printer nog best de hoofdprijs, althans een nette in doos. Dit zal ook meer een jonger publiek aanspreken die ook nog op een vrije middag gaan knutselen plakken en kijkdozen maken. Maar dat het een minder succes dan de labo gaat worden is wel aannemelijk.

0

150e voor de printer. 20 euro voor 10 velletjes speciaal Nintendo papier. 39e voor de speciale inkt cartridges van Nintendo. Zomaar een bescheiden gok. ;)

0

Aanbevolen voor jou