Fruit Ninja gaat in oktober op de schop | Gamer.nl

Fruit Ninja gaat in oktober op de schop | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De ontwikkelaar laat weten dat het menu en de interface op de schop gaan, zodat het nog sneller en gemakkelijker is om te spelen, nieuwe gear te selecteren en sociale features te gebruiken. Ook krijgen alle items die spelers selecteren bepaalde effecten die invloed op de gameplay hebben. Dit moet meer strategie aan de game geven en maakt het mogelijk dat spelers hogere scores halen.

In Fruit Ninja verschijnen er verschillende vruchten op het scherm die spelers vervolgens door met hun vinger over het scherm te vegen in stukjes kunnen hakken. De game heeft inmiddels meer dan 500 miljoen downloads gegenereerd sinds de release in 2010.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou