Nieuws

Frozen Hearth-uitbreiding voor Nobody Saves the World aangekondigd

Nieuwe uitdagingen en gedaantes

Geschreven door Jari Klapwijk op
Drinkbox Studios heeft middels een trailer het dlc-pakket Frozen Hearth voor Nobody Saves the World onthuld.

De nieuwe uitbreiding brengt spelers naar een nieuwe regio vol met ondergrondse grotten. In de regio draait alles om The Tempering, een evenement waarin de sterkste krijgers tegen elkaar strijden om eeuwige roem en glorie. De uitbreiding bevat verschillende nieuwe uitdagingen en nieuwe vormen met bijbehorende vaardigheden. Zo kunnen spelers bijvoorbeeld in een stekende wesp veranderen. 

De uitbreiding komt op 13 september uit en gaat €4,99 kosten. Na de release is de basis in combinatie met de dlc te koop voor €27,99. Bekijk de aankondigingstrailer hieronder. 

Nobody Saves the World is een actie-rpg van Drinkbox Studios. In het spel gaan spelers verschillende kerkers af. Ze kunnen daarbij veranderen in verschillende vormen. Elke vorm komt met een unieke vaardigheid die spelers kunnen inzetten om puzzels op te lossen en om vijanden te verslaan. De game is sinds 14 april uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Personagemaker Disney Dreamlight Valley al beschikbaar op pc Middle Earth: Shadow of Mordor en Assassin’s Creed: Origins gratis voor Amazon Prime-abonnees
0

Reacties op: Frozen Hearth-uitbreiding voor Nobody Saves the World aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.