Frostpunk van makers This War of Mine komt voor eind maart uit | Gamer.nl

Frostpunk van makers This War of Mine komt voor eind maart uit | Gamer.nl

Frostpunk, de nieuwe game van This War of Mine-ontwikkelaar 11 bit Studios, moet voor eind maart uitkomen, zo laat men weten.

"Het spel is in ieder geval tegen het einde van het eerste kwartaal beschikbaar en we lopen op schema", zo liet senior marketing manager Karol Zajączkowski weten aan Eurogamer. "Vanaf deze maand gaan we lawaai maken, dus je kunt veel nieuws rondom de game verwachten." Men heeft een nieuwe video van de game uitgebracht, die hieronder is te zien.


De pc-game draait om een wereld die bevroren is, maar waar stoomtechnologie wordt gebruikt om mensen warm te houden. Volgens 11 Bit bevat Frostpunk "complexe en veeleisende gameplay" met een focus op "inlevingsvermogen en keuzes maken".

"Dit is een erg serieuze game gemaakt voor de volwa en gamer", aldus creative director Michal Drozdowski. "Terugkijkend op This War of Mine, gaan we nu de grenzen nog meer verleggen, maar we baseren het niet per se op de realiteit. We plaatsen de mensheid onder een microscoop om te kijken wat er gebeurd wanneer men probeert te overleven."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou