Frontman van Low Roar, bekend van muziek uit Death Stranding, gestorven

Frontman van Low Roar, bekend van muziek uit Death Stranding, gestorven

Ryan Karazija, de frontman van de band Low Roar is op veertigjarige leeftijd overleden. Zijn muziek was onderdeel van de Death Stranding-soundtrack.

Op social media werd een statement naar buiten gebracht over het overlijden van Karazija. "Na een korte periode van ziekte is Ryan Karazija, de frontman en drijvende kracht van Low Roar, op veertigjarige leeftijd overleden door complicaties ontstaan door longontsteking. Zijn prachtige muziek en songteksten, gezongen met zijn beklijvende stem, hebben de levens van vele mensen verspreid over de wereld beïnvloed en blijven dat doen."

De in 2016 verschenen trailer van Hideo Kojima's game Death Stranding bevatte het nummer 'I'll Keep Coming'. Ook het spel zelf zat vol met de muziek van de IJslandse band. Kojima ontdekte de muziek van Low Roar tijdens een reis naar hoofdstad Reykjavik.

Kojima reageerde ook op het overlijden van Karazija. "Ik heb het nieuws gehoord. Ik kan het niet geloven. Ik wil het niet geloven. Zonder Ryan, zonder jij en je muziek, had Death Stranding niet ontstaan. Je muziek blijft voor altijd voortleven in de game en in mij. Bedankt. Rust in vrede."

Een zesde album van Low Roar is al opgenomen en wordt afgemaakt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Helemaal mee eens.

0
test

Wat een verdrietig nieuws. Dankzij Death Stranding groot fan geworden van zijn muziek. Wat coola zegt klopt precies; zonder zijn muziek was Death Stranding lang niet zo speciaal geweest. Wat een gemis :(

0

Aanbevolen voor jou