Frontier praat over veranderingen in Jurassic World Evolution 2

Frontier praat over veranderingen in Jurassic World Evolution 2

Ontwikkelaar Frontier heeft meer informatie gedeeld over verschillende nieuwe en verbeterde aspecten van Jurassic World Evolution 2.

Dit doen ze op hun forum, waar ze enkele veranderingen en toevoegingen uitlichten. Zo creëren dinosaurussen in deel twee territoriums binnen hun verblijven gebaseerd op hun milieubehoeften. Als dit territorium te klein wordt, zullen ze dit willen uitbreiden. Daarnaast bewegen dino’s een stuk meer in deze game, waardoor spelers beter na moeten gaan denken over waar ze precies hun Viewing Galleries plaatsen.

Ook hebben de dino’s meer verschillende gedragstrekjes gekregen en reageren ze beter op hun omgeving. Frontier heeft nieuwe animaties toegevoegd voor dino’s die uitrusten, socialiseren, lopen, rennen, jagen en vechten. Carnivoren jagen vaker in groepjes en doen dit ook slimmer. Dino’s waar eerder op gejaagd wordt zijn echter ook slimmer in het ontwijken van de gevaarlijke beesten. Hierdoor is de kans groter dat ze een aanval overleven en de medische hulp op tijd kan arriveren om ze te redden.

Jurassic World Evolution 2 staat op de planning voor 2021, hoewel een lanceringsdatum nog niet bekend is gemaakt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou