Nieuws
Dark Souls 3

From Software werkt mogelijk aan PlayStation VR-titel

Nieuwe game zou in 2017 kunnen verschijnen

Geschreven door Alicia Tai op

In een gelekte video bedoeld voor personeelswerving worden de platforms voor de volgende game van From Software genoemd. Daaronder valt ook PlayStation VR.

De video stond al sinds medio april op YouTube maar was verborgen voor bezoekers, totdat een Reddit-gebruiker op de video stuitte.

In de video worden beelden getoond van diverse games uit het portfolio van From Software. Aan het einde van de video wordt uit de doeken gedaan dat de volgende titel van de ontwikkelaar in 2017 op PlayStation 4, Xbox One, pc en PlayStation VR zal verschijnen.

From Software staat voornamelijk bekend om hun titels in de Souls-serie. In een eerder interview maakte de regisseur van Dark Souls 3 bekend dat er binnen de studio werk is begonnen aan een nieuw ip. Of dat de nieuwe titel in de video betreft, valt nog te bezien.

Bron: YouTube

Dit artikel delen:

Lees meer

Infinity Ward-medewerkers over de Call of Duty-franchise Update voor Quantum Break op pc verbetert framerate en menu’s
2

Reacties op: From Software werkt mogelijk aan PlayStation VR-titel

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  loki82

  • 2 mei 2016 16:23
  Als het een dark souls achtige game met VR wordt zou het wel eens erg traumatisch kunnen worden om zo vaak dood te gaan :( maar een VR armored core zou geweldig zijn!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  GoRightAhead

  • 2 mei 2016 17:44
  Ze hebben ook steel battalion heavy armor gemaakt voor de kinect 1. Was helaas geen succes doordat het heel hardcore was net zoals alle from software games. Dat de kinect één grote flop was hielp er ook wel bij. Maar het is nooit erg om weer eens iets nieuws te proberen voor een ontwikkelaar dus kom maar op!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.