Nieuws

Friday the 13th: Killer Puzzle wordt komende week uit verkoop gehaald

Mensen die het spel hebben gekocht, kunnen gewoon blijven spelen

Geschreven door Michel Musters op
Friday the 13th: Killer Puzzle kan vanaf 23 januari niet meer gekocht worden.

De game verscheen vorig jaar op de digitale winkels van consoles, smartphones ne pc. "Vanaf 23 januari zal de game en downloadbare content niet meer beschikbaar zijn", zo vertelt ontwikkelaar Blue Wizard Digital

Dit komt volgens de studio omdat men de licentie voor Friday the 13th niet meer kon verlengen. Mensen die de game voor de deadline hebben gekocht, kunnen blijven spelen. De ontwikkelaar claimt in ieder geval verdrietig te zijn dat het spel verdwijnt en zegt trots te zijn op de kwaliteit van de game.

Friday the 13th: Killer Puzzle is een Friday the 13th-spin-off van de puzzelgame Slayaway Camp. In het spel besturen spelers Jason Voorhees en moeten ze zoveel mogelijk kampbegeleiders vermoorden. Daarbij moeten ze verschillende obstakels vermijden. Het spel viel bij spelers verrassend goed in de smaak, waardoor Killer Puzzle in de afgelopen jaren een cultstatus heeft opgebouwd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Helft van Nederlandse gamers identificeert zich meer met hun online dan offline persoonlijkheid Call of Duty: Modern Warfare 2 was vorig jaar bestverkochte game in VS
1

Reacties op: Friday the 13th: Killer Puzzle wordt komende week uit verkoop gehaald

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 17 januari 2023 16:40
    De base game is nu free to play overigens (of was het dat altijd al?), tenminste via Steam.

    Tja, de last van een game uitbrengen waar een licentie aan vast zit. Niets wat ze nu tegenhoudt om een versie van de game op te leveren wat gewoon op basis van de generieke "help, er zit een moordenaar achter me aan!" trope werkt. De cultstatus hebben ze nu binnen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.