Free-to-play shooter Warface beschikbaar voor Switch

Free-to-play shooter Warface beschikbaar voor Switch

De free-to-play first person shooter Warface is nu beschikbaar voor de Switch.

De game was niet aangekondigd voor het platform, dus de release op de eShop vond plotseling plaats. Het is daarbij de eerste game op de Switch die op de CryEngine draait. Het spel loopt docked in 30 frames per seconde en 720p. Daarnaast bevat de game gyro-besturing, HD-rumble en voice chat. De online game is speelbaar zonder Switch Online-abonnement.

Crytek's Warface kwam in 2013 naar pc en verscheen in 2018 op PlayStation 4 en Xbox One. Spelers kunnen een soldaat kiezen uit vijf verschillende klassen, waaronder een sniper, rifleman en medic. Er zijn voor Switch-eigenaren in eerste instantie vijf PvP-modi beschikbaar, namelijk free for all, team deathmatch, Plant the Bomb, Storm en Blitz.

Hieronder is wat gameplay van de Switch-versie van Warface te zien, gemaakt door YouTube-kanaal Contranetwork.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Niet onaardig toch? Voor een gratis game... Wat is hier t addertje onder t gras? In-game transactions on je soldier sterker te maken??

0
test

@EdwinVP Jup, wapens en gear kan je grinden maar duurt enorm lang en als je het koopt (ingame cash)dan hou je het wapen maar 1 dag of 7 dagen enz. Je kan permanent kopen maar dat kost natuurlijk ook wel wat (echt geld of enorm veel ingame cash). Spel opzich is niet slecht, en de base weapons zijn prima om je er een paar uur mee te vermaken, je kan prima kills krijgen hiermee. Heb me ook erg vermaakt met de coop missies.

0

Aanbevolen voor jou