Free-to-start moba Pokémon Unite aangekondigd voor Switch en smartphones

Free-to-start moba Pokémon Unite aangekondigd voor Switch en smartphones

De strategische team battle-game Pokémon Unite is onthuld. De moba wordt free-to-start en is een samenwerking tussen The Pokémon Company en het Chinese techbedrijf Tencent.

Pokémon Unite is een moba (multiplayer online battle arena) waarin twee teams van vijf personen het tegen elkaar op in een arena. Elk team heeft een helft van de arena. Door het verslaan van wilde pokémon in de arena kunnen de spelers nieuwe aanvallen leren en zelfs evolueren. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de teams punten moeten behalen in het deel van de tegenstander door elkaar te verslaan.

Dit gaat alleen niet zomaar want elk team heeft bepaalde punten in de arena waar ze hun HP weer kunnen opladen. Deze punten kunnen met veel aanvallen vernietigd worden. Een nieuwe toevoeging aan Pokémon Unite zijn de speciale Unite-aanvallen die elke pokémon heeft. Elke Unite-aanval kan maar één keer gebruikt worden, waardoor er goed moet worden nagedacht over wanneer die ingezet wordt. De volledige trailer van de game is hieronder te bekijken.

Pokémon Unite komt uit op de Nintendo Switch, iOS en Android. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het is niet Free to play, het is juist Free to Start

0
test

@jimmymen Dat is ook nog niet gezegd. Sommige games die free to play zijn hoef je ook niet te betalen. Enkel gaat je voortgang dan zo enorm traag. Maar free to play is ook echt wel eens free to play. Ik heb wel wat apps op telefoon die f2p zijn en nog nooit iets aan uitgegeven en ook nog nooit vast gezeten en nog altijd aan het groeien. Ik zie alleen dat anderen sneller gaan. So be it Dus dit kan evengoed f2p zijn hoor. Zolang je niet tegen muren aan loopt die pas weggaan na betaling kun je zulke games gerust zonder kosten spelen. Ik heb wel eens een game gespeeld daar moest je na verloop van tijd of zoveel vrienden hebben, of betalen. Anders kon je niet eens verder. Dat zijn de free to start games. Zoals super Mario run. Enkel een paar levels kun je gratis en daarna enkel na betalen. Maar er zijn er ook genoeg waar aankopen nooit als verplichting is. Dat zijn dan echt wel games die je volledig f2p kunt zien. Maar we zullen zien wel systeem ze voor deze game gaan hanteren.

0
test

Pokémon past prima in het moba genre als ik er zo over nadenk

0

Aanbevolen voor jou