Free-to-play game van Sleeping Dogs-ontwikkelaar krijgt uitgever | Gamer.nl

Free-to-play game van Sleeping Dogs-ontwikkelaar krijgt uitgever | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Er is verder nog niets bekend over de game van United Front, maar het bedrijf kondigde al wel aan dat het aan een game werkt die zich in het Sleeping Dogs-universum afspeelt, genaamd Triad Wars. Mogelijk gaat het om dezelfde game. 

United Front Games heeft de afgelopen jaren naast Sleeping Dogs ook de PS3-racer ModNation Racers afgeleverd. Dat deed de studio in samenwerking met Media Molecule. Ook a isteerde United Front in het overzetten van Tomb Raider: Definitive Edition naar Xbox One. Nexon America is onderdeel van Nexon Co. Ltd., dat zich richt op free-to-play games. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou