Nieuws
Triad Wars

Free-to-play game Triad Wars is geannuleerd

Service vanaf 20 januari offline

Geschreven door Aida . op

De free-to-play multiplayergame Triad Wars is geannuleerd. Maker United Front Games laat weten dat de bèta servers van het spel op 20 januari sluiten. 

Triad Wars is een vervolg op de open wereldgame Sleeping Dogs dat in 2012 uitkwam. United Front geeft aan een immense hoeveelheid feedback te hebben verzameld tijdens de gesloten bèta dit jaar. “We vonden het geweldig om te zien hoe jullie Triad Wars speelden, maar we weten dat het spel niet voor iedereen leuk was. Daarom laten we jullie vandaag weten dat we de bèta stoppen en dat de service op 20 januari sluit.”

Gedurende de vier weken dat de bèta nog beschikbaar is, is Gold in het spel gratis te verkrijgen. Dit moest normaal worden aangeschaft door middel van microtransacties. Spelers die deze maand Gold hebben aangeschaft door middel van microtransacties, kunnen hier restitutie voor aanvragen. Details hierover worden binnenkort op het forum geplaatst. Het is niet meer mogelijk Triad Wars aan te schaffen. 

Bron: Triad Wars

Dit artikel delen:

Lees meer

Enorm ingewikkelde Battlefield 4 easter egg opgelost Rocket League krijgt in 2016 nieuwe content
1

Reacties op: Free-to-play game Triad Wars is geannuleerd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    TheChief

    • 24 december 2015 17:57
    Apart. Je zou toch zeggen dat feedback over zaken die niet leuk zijn/verbeterd kunnen worden gewoon aangepakt zouden worden in zo'n beta fase en niet dat het leidt tot een 'laten we de stekker eruit trekken' manoeuvre.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.