Free-to-play-app gebaseerd op Pokémon Trading Card Game in de maak

Free-to-play-app gebaseerd op Pokémon Trading Card Game in de maak

Er komt later dit jaar een free-to-play-app gebaseerd op de Pokémon Trading Card Game naar pc en mobiel.

De app heet Pokémon Trading Card Game Live en moet een testrelease in Canada krijgen en uiteindelijk later dit jaar wereldwijd uitkomen. Cross-platform play is onderdeel van het spel op pc en mobiel.

Met de TCG Live-app kunnen spelers online potjes van het kaartspel spelen op pc, Mac, Android en iOS. Via de digitale codes van gekochte kaarten kunnen deze kaarten in de game gebruikt worden, zodat men niet voor niets de kaarten aanschaft. Ook is er online matchmaking aanwezig.

Negen jaar geleden verscheen Pokémon TCG Online al, een soortgelijke app met hetzelfde concept, maar die app wordt al geruime tijd geplaagd door problemen. De oude app gaat dan ook offline wanneer de nieuwe online is gekomen. Alle collecties uit de oude app kunnen overgezet worden naar de nieuwe.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dus wanneer iemand de codes van een kaart heeft kan tie deze gebruiken? Hopelijk hebben ze allemaal een unieke ID anders komen er vast hele lijsten aan pokemon kaarten met nummer online en kan iedereen zo zn deck bouwen zonder zelf kaarten te hebben.

0
test

@-JK- Voor zover ik begreep zitten er code-kaarten in boosters en decks, die een booster of dat specifieke deck unlocken. Die codes zijn uniek en dat systeem is nu al in place. Het gekke is wel dat je in de huidige app geen losse kaarten kon kopen, je moet dan dus ebay afstruinen op zoek naar mensen die de codes verkopen. Maar verwacht dus geen excel lijsten met alle kaarten.

0

Aanbevolen voor jou