Free Radical overlegt met uitgevers over nieuwe TimeSplitters | Gamer.nl

Free Radical overlegt met uitgevers over nieuwe TimeSplitters | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Op dit moment zijn we in overleg met uitgevers of het slim is om een nieuwe TimeSplitters te maken", aldus Karl Hilton, de directeur van Crytek UK. "TimeSplitters is een shooter met een sterke multiplayer. We moeten ons afvragen of we die kant weer op willen gaan of een compleet nieuw IP willen ontwikkelen. Het komt er op neer of uitgevers intere e hebben. Als zij graag een nieuwe TimsSplitters zien, dan maken we er graag één."

TimeSplitters begon op de PlayStation 2 en kreeg daar twee vervolgen, die ook voor de GameCube en Xbox uitkwamen. Op de huidige generatie consoles koos Free Radical voor het ontwikkelen van een nieuw IP, Haze, dat minder goed werd ontvangen. Free Radical werd daarna overgenomen door Crytek en werkt nu aan de multiplayer van Crysis 2.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou