Free Radical Design opnieuw opgericht om nieuwe Timesplitters te maken

Free Radical Design opnieuw opgericht om nieuwe Timesplitters te maken

Uitgever Deep Silver heeft ontwikkelaar Free Radical Design opnieuw opgericht, zodat er gewerkt kan worden aan een nieuw deel in de Timesplitters-franchise.

De ontwikkeling van de game moet ergens in de komende maanden beginnen - op dit moment richt men zich op het bekleden van alle belangrijke posities binnen de studio. Diverse mensen die ook in het oorspronkelijke Free Radical Design zaten maken al deel uit van het team, waaronder oprichters Steve Ellis en David Doak.

Het Britse Free Radical Design werd in 1999 opgericht en is vooral bekend van de Timesplitters-reeks. Diverse ontwikkelaars werkten ook aan de populaire shooter GoldenEye 007 en de Timesplitters-reeks wordt dan ook als een spirituele voortzetting van die gameplay gezien. De studio werd in 2009 gekocht door Crytek en in 2014 gesloten.

"Om eindelijk te kunnen bevestigen dat de studio weer bestaat en dat we een plan hebben voor de volgende Timesplitters is ongelooflijk", aldus Steve Ellis. "We kunnen niets meer dan dat vertellen, maar kijken er naar uit om in de toekomst meer details te delen."

TimeSplitters 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Awesome 😃. Heb van deze reeks enorm genoten, terwijl first person shooters helemaal mijn ding niet is normaal gesproken.

0

Dit is echt geweldig nieuws. Ik heb het fan-project op Facebook gevolgd, maar een heel nieuw deel is echt heel goed nieuws. Timesplitters Future Perfect speel ik nog steeds weleens en heeft de tand des tijds redelijk goed doorstaan.

0

Aanbevolen voor jou