Volgens West en Zampella is Activision hen nog miljoenen dollars schuldig in de vorm van niet uitbetaalde royalties voor Call of Duty: Modern Warfare 2. Deze claim is nu echter afgewezen tijdens de rechtszaak die loopt over het geschil. Of de twee in hoger beroep gaan, hebben ze nog niet bekendgemaakt.

Naast deze claim staat er nog een aanklacht van de twee over valse beloftes van Activision in 2008. De uitgever zou West en Zampella bepaalde dingen hebben beloofd zodat zij verder bleven werken aan de Modern Warfare-serie. In 2010 werden beide echter ontslagen omdat zij volgens Activision geheime onderhandelingen met concurrent Electronic Arts voerden.

Activision heeft ondertussen ook een aanklacht lopen waarin het West, Zampella en EA beschuldigt van oneerlijke concurrentie. De uitgever eist 400 miljoen dollar vanwege inmenging van EA in contracten met Activisions werknemers. Op 7 mei gaat de rechtszaak waarin zowel deze aanklacht als die van West en Zampella worden behandeld verder. 

Respawn Entertainment

West en Zampella richtten na hun ontslag in 2010 een nieuwe studio genaamd Respawn Entertainment op. Later gingen ook veertig andere voormalige medewerkers van Infinity Ward aan de slag bij dit bedrijf. Momenteel werkt Respawn aan een sciencefiction-shooter, die wordt uitgegeven door EA.