Frank O'Connor: 'we willen Bungie niet nadoen' | Gamer.nl

Frank O'Connor: 'we willen Bungie niet nadoen' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

O'Connor kwam met het antwoord toen hem gevraagd werd over de druk die komt kijken bij het op moeten boksen tegen een studio als Bungie. "De studio [343 industries] zal nooit negeren en vergeten wat Halo zo succesvol maakt, maar we zullen ook nooit nadoen wat Bungie deed."

Halo-games

Tijdens Microsofts E3-persconferentie in Los Angeles afgelopen maandag werden twee nieuwe Halo-games officieel uit de doeken gedaan. Op 15 november dit jaar komt Halo: Combat Evolved Anniversary uit, een vernieuwde versie van de kla ieker uit 2001. Toevoegingen zijn onder andere HD-graphics, coöp en multiplayer via Xbox-Live en de mogelijkheid om tijdens het spelen van de campaign met een druk op de knop terug te schakelen naar het origineel.

Ook Halo 4 is aangekondigd, als het begin van een nieuwe trilogie waarin de Master Chief opnieuw het hoofdpersonage is. Het vierde deel staat gepland voor de herfst van 2012.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou