Framerate pc-versie The Evil Within te verhogen via debug-modus | Gamer.nl

Framerate pc-versie The Evil Within te verhogen via debug-modus | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Eerder claimde NeoGAF-gebruiker Cboat dat de framerate van The Evil Within vaststond op 30fps. Dat blijkt te kloppen, alleen krijgen pc-gebruikers wel de mogelijkheid om die vergrendeling te omzeilen.

Bethesda zegt hierover het volgende: "The Evil Within is ontworpen om gespeeld te worden op 30fps en met een beeldverhouding van 2,35:1. We zullen pc-gamers consolecommando's geven om de framerate en beeldverhouding aan te pa en, maar dit wordt niet aangeraden".

Naast de framerate en beeldverhouding kunnen spelers met de console ook cheats invoeren en de camerabesturing aanpa en. The Evil Within komt 14 oktober uit op pc, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en Xbox One.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou