Eerst even voorop stellen, dit is niet bedoeld als een flame tegen de Nederlandse vertaling van het spel, maar meer een waarschuwing voor eenieder die graag taunts gebruikt tijdens multiplayerpotjes met Medal of Honor.

Er is namelijk een foutje in de Nederlandse versie die ervoor zorgt dat je de radio-berichten niet aan een toets kan binden. Standaard zit deze gekoppeld aan de V toets, maar als je een andere actie aan deze toets koppelt dan heb je een probleem. Je bent dan je taunt-menu's kwijt en je kan niet meer lekker schelden in multiplayer of je moet alles volledig intypen, met het gevolg dat je gefragd wordt. Gelukkig is een oplossing in de maak:Het probleem is inderdaad al bekend bij ons en er wordt getracht om deze in de Benelux patch te krijgen. Aangezien er een Benelux patch komt werkt de UK patch niet die vandaag is uitgekomen. Er is nog geen definitieve datum voor de Benelux patch maar dit zal ongetwijfeld niet lang duren.

Dus een kleine waarschuwing voor iedereen die met de Nederlandstalige versie zit opgescheept: laat die v toets eventjes onberoerd en wacht op de patch, en schreeuw uit volle borst "Ik heb Franse schoolmeisjes beter zien schieten!".