Fout in PS3-content Red Dead Redemption hersteld | Gamer.nl

Fout in PS3-content Red Dead Redemption hersteld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers die de foutieve versie hebben geïnstalleerd wordt aangeraden om deze te verwijderen en daarna alsnog de juiste versie te downloaden. De per ongeluk vrijgegeven incomplete DLC was 44 mb te klein en kon voor veel problemen zorgen binnen het spel. Zo konden mi ies niet opnieuw aangenomen worden, omdat spelers voortdurend verteld werd de volgende dag terug te komen en kwamen bepaalde willekeurige gebeurteni en in de spelwereld niet langer voor.

Gedupeerde spelers wordt geadviseerd hun geïnstalleerde speldata te verwijderen en het spel inclusief alle gekochte DLC opnieuw te downloaden. De Hunting and Trading-DLC is een gratis uitbreiding voor Red Dead Redemption, die twee kostuums aan het spel toevoegt. Vorige week maakte Rockstar Games nog bekend alle grote DLC voor het spel te gaan bundelen als een lo taande retailtitel die binnenkort in de winkels ligt. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou