Foto's van Yennefer in tweede seizoen van The Witcher uitgebracht

Foto's van Yennefer in tweede seizoen van The Witcher uitgebracht

Op social media zijn foto's van het personage Yennefer in het tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher uitgebracht.

Op de foto's is te zien hoe Yennefer gewond is en in de boeien is geslagen. De rol van Yennefer wordt wederom vertolkt door Anya Chalotra. De afgelopen dagen kwamen er ook al foto's uit van Ciri en Geralt in het tweede seizoen van de serie.


De releasedatum van het tweede seizoen van The Witcher is nog niet bekend, al is wel duidelijk dat de serie in 2021 moet verschijnen. Het filmen heeft door de coronacrisis enige vertraging opgelopen. Verder is een derde seizoen ook al bevestigd en worden er ook spin-off-series gemaakt, waaronder The Witcher: Blood Origin.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Blijft een rotkop

0

@Yakuo En jij trekt zeker volle zalen? Laat die vrouw gewoon lekker in haar waarde, mankeert niks aan haar.

0
test

@J1989 Sommige mensen hebben geen leven. Hopelijk verwijdert gamer.nl zijn bericht.

0
test

@Yakuo Vind er niets mis mee hoor, erg mooie vrouw. Of t precies is zoals ik me Yennifer had voorgesteld is weer wat anders. Maar zoals ze er in de games uit ziet is ook maar een interpretatie van de character designers van cd-project gebaseerd op de boeken hè. Dat is niet de definitieve look voor Yennifer.

0
test

ik vond het erg jammer dat ze was verandert. Vond haar veel cooler toen ze er nog gehandicapt uitzag. Het idee van een supersterke underdog is nu helemaal weg. Is dat in de games/boeken ook zo gegaan of hebben ze dat voor de serie gemaakt?

0

@HunterSeeker in de boeken gaat het hetzelfde als in de serie. De game is weer een vervolg op de boeken dus daar is het verhaal niet anders.

0

Aanbevolen voor jou