Foto's van Xbox Series X-prototype gelekt

Foto's van Xbox Series X-prototype gelekt

Er zijn href="https://twitter.com/Doug_DragoX/status/1219794270518947840" rel="noopener noreferrer" target="_blank">foto's </a>gelekt van het prototype van de Xbox Series X. Op een van de afbeeldingen zijn de aanwezige aansluitingen van console te zien.

Natuurlijk zijn er al eerder afbeeldingen opgedoken van de Xbox Series X, maar dit zijn de eerste foto's van de daadwerkelijke console. In tegenstelling tot de afbeeldingen die voorheen verschenen, bevat de afgebeelde Xbox Series X een serienummer. Wanneer dit serienummer wordt ingetoetst op de daarvoor bestemde registratiesite van Microsoft, is te zien dat het in elk geval om een legitiem hardware-product gaat.

De waarheid van dit soort afbeeldingen is altijd te betwijfelen. Dat geldt zeker voor een render die AMD gebruikte tijdens hun CES-presentatie die later door een fan gemaakt bleek te zijn.

Op een van de afbeeldingen zijn de aanwezige aansluitingen van de Xbox Series X te zien. Het gaat hier om twee SuperSpeed USB-A-poorten, een ethernetpoort, een enkele HDMI-aansluiting, een optische audio-uitgang en een stroomaansluiting. Bovendien is er een USB-aansluiting aan de voorkant van de console te vinden. Wat wellicht het meest opvalt is dat maar één HDMI-poort aanwezig is, dat betekent dat Microsoft mogelijk heeft besloten om een aansluiting te verwijderen.

Naast bovengenoemde poorten is er ook nog een andere aansluiting te zien. Vooralsnog is de functie van deze aansluiting niet helemaal duidelijk, veel kenners vermoeden echter dat deze poort wordt gebruikt voor debugging door ontwikkelaars.

Natuurlijk gaat het hier om het prototype van de Xbox Series X en is het mogelijk dat de aansluitingen nog veranderen. De console lanceert immers pas eind 2020. Lees hier ons overzicht met alle geruchten en feiten over de Xbox Series X op een rijtje.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb de HDMI IN nooit gebruikt. Volgens mij werkt dat ook heel niet zo lekker als je Next kastje van Ziggo gebruikt toch>? Of heeft iemand daar wel goede ervaringen mee?

0
test

@kleinekoosjer Ik heb met oudere mediaboxen van Ziggo niets geks gezien of gehoord i.c.m. de HDMI-in op XBOX 360. Hoe dat met de Next mediabox van Ziggo zit zou ik niet weten, maar een simpele Google zoekopdracht naar je vraag geeft wel wat resultaten van internetfora over de problemen hiermee.

0
test

LOL, denk dat er iemand behoorlijk op zijn flikker gaat krijgen, immers is het serienummer goed zichtbaar en ga er maar van uit dat MS een lijst heeft van welk serienummer naar wie gaat. Zelf vind ik em eigenlijk best wel mooi, maar dat komt dan ook dat ik van zo'n minimalistische zwarte kasten hou. Wel ben ik dan meer van de playstation, gebruik mijn PS3 nog steeds dagelijks, en als het echt is dat de PS5 PS3 games kan spelen (via gebruik van de disk, al dan niet als verificatie) dan zal de PS5 misschien nog best wel eens vanaf dag 1 mijn PS3 Phat 80GB vervangen..

0

Aanbevolen voor jou