Foto's van speciale Mario Movie Switch-bundel uitgelekt

Foto's van speciale Mario Movie Switch-bundel uitgelekt

Er zijn foto's van een nog onaangekondigde Switch-bundel ter ere van The Super Mario Bros. Movie uitgelekt.

Vorige maand gingen er al geruchten over de bundel die Nintendo ter ere van de aankomende The Super Mario Bros. Movie zou uitbrengen. Er werd toen gemeld dat er in de bundel een downloadcode voor Super Mario Odyssey zou zitten, alsmede een bonus gerelateerd aan de film.

De foto's tonen nu dat er niet specifiek een downloadcode voor Super Mario Odyssey bij zit, maar de mogelijkheid om één van drie specifieke Mario-games te downloaden, namelijk Mario Odyssey, New Super Mario Bros. U Deluxe of Mario Kart 8 Deluxe.

Verder zit er volgens de foto's in de bundel een stickervel gebaseerd op de aankomende film. Op de foto's is een ESRB-rating te zien, wat aangeeft dat de bundel bestemd is voor de Verenigde Staten. Het is niet bekend of er in Europa ook een dergelijke bundel verschijnt - vooralsnog heeft Nintendo nergens de bundel officieel aangekondigd.

Gisteren bleek nog dat The Super Mario Bros. Movie een dag eerder in première gaat - op 5 april om precies te zijn. Op 9 maart zendt Nintendo een nieuwe Direct-presentatie uit met daarin een nieuwe trailer van de film. De presentatie begint om 23:00 uur Nederlandse tijd. Mogelijk wordt daarin de bundel officieel uit de doeken gedaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou