Nieuws
Total War Saga: Troy

Fotomodus A Total War Saga: Troy komt donderdag uit

Update bevat ook Artemis

Geschreven door Michel Musters op
A Total War Saga: Troy ontvangt aanstaande donderdag een uitgebreide fotomodus via een gratis update.

Dat is via de blog van de game aangekondigd. "De krachtige nieuwe fotomodus brengt meer dan twintig verschillende opties om je in-game shots mee aan te passen, of het nou om epische gevechten tussen gigantische legers, zenuwslopende Hero-duels of simpelweg een sereen landschap gaat."

De fotomodus bestaat uit vier categorieën: Scene, Camera, Filters en Frames. Gebruikers kunnen onder andere de diepte en focus distance van de foto aanpassen, alsmede lens flare, filmkorrels en vignette toevoegen.

De nieuwe update voegt ook een nieuwe god aan het Divine Will-systeem toe in de vorm van Artemis, die geassocieerd wordt met de wildernis, wilde dieren en de maan. Daarmee ontvangen spelers ook een nieuwe tempel, de nieuwe Epic Agent Orion en een nieuwe lichte boogschutter-unit.

Total War Saga: Troy draait om de hellenistische periode, waarin Griekenland oorlog voerde met diverse landen en steeds meer gebieden veroverde. Het verhaal is losjes gebaseerd op Homeros' Iliad. De strategiegame is beschikbaar op pc, Mac en Linux. Troy is zoals alle games in de Total War-reeks ontwikkeld door The Creative Assembly. De game is te vinden op de Epic Games Store en moet volgende zomer ook op Steam verschijnen.

A Total War Saga: Troy
A Total War Saga: Troy

Dit artikel delen:

Lees meer

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone ontvangen Halloween-content De definiërende momenten van de PlayStation 4-generatie
0

Reacties op: Fotomodus A Total War Saga: Troy komt donderdag uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.