Nieuwe Retro Studios-game mogelijk in afscheidscadeau van Reggie

Nieuwe Retro Studios-game mogelijk in afscheidscadeau van Reggie

Retro Studios gaf Reggie Fils-Aime een illustratie cadeau voor zijn afscheid bij Nintendo. Fans hebben nu ontdekt dat op deze illustratie mogelijk een personage uit een nog niet aangekondigde game wordt afgebeeld.

Fils-Aime heeft jarenlang bij Nintendo gewerkt maar ging deze week met pensioen. Op Twitter plaatste hij foto's van cadeau's die hij heeft gekregen voor zijn afscheid.

De illustratie van Retro Studios viel vooral op. Naast bekende personages waaraan de Amerikaanse ontwikkelaar heeft gewerkt, zoals Samus uit Metroid en Donkey Kong, zijn namelijk ook een gedeelte van het hoofd en de hand van een onbekend personage te zien. Aangezien het al jaren onduidelijk is waar Retro aan heeft gewerkt - buiten Metroid Prime 4 waar het sinds kort mee bezig is - speculeren fans dat het om een nieuwe, nog niet aangekondigde game gaat.

Media has no description

Extra opvallend is dat precies voor het onbekende personage een beeldje van Mario staat, alsof Reggie Fils-Aime en Retro Studios juist wilden dat fans hierover gingen speculeren. Een knipoog op Twitter van een concept artist die bij Retro Studios werkt, lijkt de speculatie extra kracht bij te zetten. Vooralsnog is verder niets bekend over deze mogelijk nieuwe game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Reggie is een marketing gast in hart en nieren. En natuurlijk weet hij al lang welke game Retro aan het maken was. Dus als dit een personage uit die onbekende game is, dan is dit 100% in samenwerking met retro de eerste marketing-hype die gemaakt word over deze game. Want ik geloof niet dat hij, als sterke marketing man, zulke dingen random toevallig plaatst. Maar nu net dat vind ik mooi, als hij zelfs bij zijn afscheid nog even extra hype en aandacht geeft aan projecten. Tot de laatste werk dag een man die Nintendo in zijn hart heeft. Dat zijn medewerkers waar veel bedrijven van zouden dromen. Overigens ben ik heel benieuwd naar die onbekende retro studio’s game en hoop dus in de E3 week een mooie direct waar deze game in bekend word gemaakt. En als dit plaatje echt uit die game kolt, dan denk ik dat dit wel eens het eerste signaal kan zijn dat de game binnenkort aangekondigd word. Retro studio’s heeft me nog niet teleurgesteld dus ik kijk ernaar uit.

0
test

@watashi wa maurice desu. Wat je zegt over Reggie is de spijker op de kop. Is een fantastische vent. Gaan ze zeker missen en ben benieuwd of Bowser (heeft wel zijn naam mee 😁) in zijn voetsporen kan volgen. Daarnaast ook erg benieuwd naar de nieuwe game :)

0
test

His body will no longer be ready.

0

Aanbevolen voor jou