Forza Motorsport komt in de lente van 2023 uit

Forza Motorsport komt in de lente van 2023 uit

De nieuwe Forza Motorsport verschijnt in de lente van 2023 op Xbox Series X en S en pc.

Dat hebben Microsoft en ontwikkelaar Turn 10 aangekondigd tijdens de Xbox en Bethesda Games Showcase. Het nieuwe deel in de racefranchise heet simpelweg Forza Motorsport. 

De game krijgt real-time raytracing en een dynamische dag- en nachtcyclus. De complete rijervaring is ook op de schop gegaan. Zo zijn racetracks procedureel gegenereerd om ze realistischer te maken. Naast een trailer werd er ook een gameplaysegment gezien in de vorm van Maple Valley, een track die ook in de eerste Forza Motorsport zat.

De nieuwe Forza Motorsport werd in de zomer van 2020 aangekondigd. Sindsdien is er tot vanavond niets over bekendgemaakt. De Forza Motorsport-reeks legt de nadruk op serieuze races in plaats van de wat lossere arcadeachtige gameplay van de Forza Horizon-reeks.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Helaas geen 2022 najaars release. Het klassieke Maple valley circuit zag er prachtig uit. Ben benieuwd wat er buiten het grafische gedeelte om nog meer verbeterd is.

0
test

@xeros dat gaven ze aan tijdens de presentatie. Het physics model was volgens hun 48x beter, tracks zijn klimaatgevoelig en je auto reageert daar ook anders op, banden en brandstof simulatie is verbeterd en er komt een rhime bandenkeuze en ook kan de auto nog uitgebreider geupgrade en tuned worden.

0
test

@Riyakuya dat is allemaal hartstikke mooi. Hoe zit het met een geanimeerde pit stop of qualifficatie sessies IPV altijd met een race achter aan moeten starten?

0
test

Dit zag er toch wel heel erg gelikt uit allemaal. Ook het real time ray tracing gedurende gameplay is indrukwekkend te noemen. Op meerdere vlakken streeft het hier GT7 met gemak voorbij.

0

Aanbevolen voor jou