De Limited Edition bevat 25 extra auto's in vier bonuspakketten, waaronder een pakket met muscle cars en de BMW M5 uit 2012 die recentelijk werd onthuld tijdens de 24-uur's race op de Nürburgring in Duitsland. Ook bevat de editie het boek Cars of Forza Motorsport 4 Presented by Top Gear van 96 pagina's, een BMW-thema voor het Xbox 360-menu en vinyl-stickers.

Als laatste krijgt de speler een vipstatus binnen de community. Dit wordt aangegeven in de ranglijsten op de officiële website en in andere communityfeatures. Het pakket, dat wordt geleverd in een steelbook-verpakking, zal ongeveer tachtig euro kosten.

Reservering

Wanneer consumenten de gewone versie van de game reserveren, kunnen ze een extra auto ontvangen. De Subaru Impreza WRX STI, MINI John Cooper Works Clubman, Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde, Honda CR-Z EX en HMV BMW 1 Series M Coupe zijn op deze manier beschikbaar. De auto die de speler krijgt is afhankelijk van de winkel waar hij de game reserveert; hierover zijn nog geen details voor Nederland bekend.