Afhankelijk van het level dat ze hebben bereikt en de auto's die ze in hun garage hebben staan in Forza 3, krijgen spelers gratis auto's en andere extra's in het vierde deel. Ook de ontwerpen die spelers in het derde deel voor hun auto's hebben gemaakt kunnen in Forza 4 worden geïmporteerd.

Daarnaast onthult de ontwikkelaar dat een gelimiteerde oplage van Forza Motorsport 4 wordt voorzien van een pakket met een vijftal extra auto's. Het pakket wordt alleen bij de eerste batch van Forza 4-exemplaren gevoegd. Gamers die het racespel niet kort na release aanschaffen zullen de auto's naar verwachting later kunnen kopen. Het betreft de Ford Mustang GT Coupe 1965, de Koenigsegg Agera 2011, de Lexus SC300 1997, de RUF RGT-8 2011 en de Tesla Roadster Sport 2011.

Cover

De Ferrari 458 Italia staat op de cover van Forza Motorsport 4. De tweezitter met acht cylinders wordt nauwkeurig nagebouwd in de game, belooft Turn 10. "Het team heeft nauw samengewerkt met Ferrari om elk kleine detail van de Ferrari 458 Italia in de game te verwerken, van zijn strakke design tot de prachtig gemodelleerde 4499 CC V8 motor, en biedt gamers de meest realistische rijervaring buiten het circuit."