'Forza Horizon 5 komt volgend jaar uit'

'Forza Horizon 5 komt volgend jaar uit'

Insider Jeff Grubb claimt dat in 2021 Forza Horizon 5 voor de Xbox-consoles lanceert.

Dat meldt hij in de meest recente aflevering van The Xbox Empire-podcast. "We zagen dat Forza Motorsport vorig jaar werd geteased. Ik denk echter dat we eerst een nieuwe Forza Horizon-game krijgen en dat het volgend jaar uitkomt." Grubb claimt ook te weten waar de racegame zich afspeelt, maar wil dat ontwikkelaar Playground Games dat onthult.

Het gerucht is opvallend, omdat - zoals Grubb aangeeft - Microsoft eerder dit jaar al een nieuwe Forza Motorsport heeft aangekondigd. Waar die reeks de nadruk legt op realistisch racen, daar legt de Horizon-reeks de nadruk op rondscheuren in een open wereld.

Microsoft heeft vooralsnog niets bevestigd. Grubb is echter wel een betrouwbare insider; hij heeft dit jaar veel informatie rondom onder andere de nieuwe consoles onthuld. Fans speculeren inmiddels over de setting van de nieuwe Forza Horizon. Veel gamers lijken te hopen op Japan.

Forza Horizon 4

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou mooi zijn echt een heerlijke serie maar denk het niet.

0
test

Dat zou heel vreemd zijn ivm de eerdere aankondiging van Forza Motorsport voor de Next gen. Top games dat wel.

0
test

@xeros Want? De Forza Horizon serie wordt gemaakt door Playground Games en de Forza Motorsport serie door Turn 10 Studios. Zijn twee verschillende ontwikkelaars dus kan in mijn ogen prima. Het zijn inderdaad echt top games, heb vele uren in de Horizon games zitten haha.

0

Aanbevolen voor jou