Forza Horizon 4-update laat game crashen op Xbox Series X en S

Forza Horizon 4-update laat game crashen op Xbox Series X en S

Door een pas verschenen update voor Forza Horizon 4 crasht de game op Xbox Series X en S.

In de update is een bug geslopen die dit veroorzaakt. Dat meldt men op de Reddit-pagina voor de Xbox Series X. "De nieuwe update van ongeveer 7 gb breekt de game. Het spel start niet meer op Series-consoles." 

Diverse mensen konden het probleem beamen, tot ook op het officiële Forza Support-twitteraccount dit bevestigd werd. "We zijn op de hoogte van het feit dat de nieuwe Forza Horizon 4-update crashes veroorzaakt. We werken aan een oplossing." Spelers worden geadviseerd om de console offline te houden tot de nieuwe update is verschenen.

In de loop van vandaag moet er een nieuwe update uitkomen. Forza Horizon 4 is een Xbox One-game, maar is via backward compatibility en Game Pass ook speelbaar op Xbox Series X en S.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik had het met steep die nieuw in gamepass stond dat ie niet opstart en krijg melding geen internet verbinding terwijl die aan downloaden is van andere games.

0
test

@hulstpower was dat gisteravond rond 7e? Want xbox had toen een flinke storing.

0
test

@Aces-82 Daar kwam ik ook achter. Had mijn xbox al 3 keer herstart en een reset gedaan toen ik erachter kwam dat het een storing was. Weer geleerd om de volgende keer eerst even op de xbox site te checken voor een storing

0
test

@Aces-82 dat zou best kunnen ja. Maar had het alleen met steep dus dacht verwijder de game wel en download wel weer op nieuw

0

Aanbevolen voor jou