Forza Horizon 4 krijgt stuntraces in gratis update

Forza Horizon 4 krijgt stuntraces in gratis update

Vandaag worden er via een gratis update stuntraces aan Forza Horizon 4 toegevoegd.

Deze stuntraces vallen onder de nieuwe modus Super7, waarin spelers over schansen rijden en springen en allerlei chaos veroorzaken. De update werd gisteren tijdens de Forza Monthly-livestream aangekondigd.

In Super7 kan iedereen zijn of haar eigen uitdagende stuntparcoursen creëren en online delen met andere spelers. Dat kan via de nieuwe Blueprint Builder. Het is vergelijkbaar met de traditionele track builder. De uitdagingen kunnen overal op de Forza Horizon 4-kaart worden geplaatst.

Forza Horizon 4 is beschikbaar op Xbox One en pc. De game kan via backward compatibility ook gespeeld worden op Xbox Series X en S. Tot slot staat de racegame op Xbox Game Pass.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heel vet! Was wel toe aan nieuwe content in Forza Horizon 4 aangezien ik de DLC's al uitgespeeld heb. LEGO speed champions is ook al meer dan een jaar geleden gereleased. De stunt races in GTA: Online heb ik ook erg van genoten dus ik denk dat ik hier weer even zoet mee zal zijn.

0
test

Ziet er nog best stabiel uit. trackmania met leuke auto;s die ook van elkaar verschillen in mooie omgevingen. Waarschijnlijk wel iets kleiner qua lvls maar dit lijkt me leuker :)

0

Aanbevolen voor jou