Forza Horizon 4 is een succes op Steam

Forza Horizon 4 is een succes op Steam

De racegame Forza Horizon 4 blijkt een succesvolle lancering te hebben op Steam.

De racegame kwam dinsdagavond op het digitale platform te staan. Inmiddels staat het spel in de lijst van huidige bestverkopende Steam-spellen. Ook is er volgens SteamDB een spelerspiek van 14.609 gelijktijdige spelers bereikt, meer dan racefranchises als Project Cars en Need for Speed ooit op Steam hebben bereikt. Dirt 3 staat nog wel altijd aan de top van racegames op het platform met 40.000 gelijktijdige spelers.

Forza Horizon 4 heeft op Steam ondersteuning voor cross-play met de versie van de game op Windows 10 en Xbox-consoles. De game speelt zich af in Groot-Brittannië, waarin spelers met 450 verschillende wagens kunnen racen. Een opvallend element van de game is dat er seizoenen in verwerkt zitten. Verschillende seizoenen en weersomstandigheden zorgen er voor dat er nieuwe routes geopend worden en dat de wegligging verandert.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

snap ik wel het is echt een hele leuke game

0

Heel leuke game, speel nog na ruim 2 jaar wekelijks een paar uurtjes. Ff een adventure, een eliminator, of auto’s tunen.. en de daily’s en weekly’s zijn nice

0

Aanbevolen voor jou