Forza Horizon 3 volgende maand verwijderd uit winkels

Forza Horizon 3 volgende maand verwijderd uit winkels

Openwereld-racegame Forza Horizon 3 is vanaf volgende maand niet meer te koop in digitale winkels op pc en Xbox One. Dat is bekendgemaakt via het officiële Twitter-account van de game.

Op 27 september wordt de game en alle bijbehorende DLC verwijderd uit de winkels. De reden voor de verwijdering is niet bekendgemaakt, maar heeft mogelijk te maken met licenties in de game, bijvoorbeeld voor auto's of muziek. De ontwikkelaar noemt het de "End of Life"-status.

De servers van de game blijven overigens wel online, zodat iedereen die de game heeft het gewoon kan blijven spelen. Ook kan het spel gewoon gedownload worden als je hem al hebt gekocht.

Voordat de game volgende maand wordt verwijderd, is hij met een flinke korting te koop in Microsofts digitale winkels. De game en de Expansion Pass met de uitbreidingen Blizzard Mountain en Hot Wheels wordt met ongeveer 70 procent korting aangeboden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Helemaal mee eens, heb deze helemaal grijs gespeeld. Blizzard Mountain was geweldig om door de sneeuw te racen en Hot Wheels was echt lachen met al die stunts!

0
test

@Paxopoxo okay dus moet beide DLC kopen?

0
test

Wil die hotwheels uitbreiding nog kopen maar die heeft geen korting volgens mij?

0

Aanbevolen voor jou