Fortune Summoners krijgt Westerse release | Gamer.nl

Fortune Summoners krijgt Westerse release | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Carpe Fulgur omschrijft Fortune Summoners als een "side-scrolling platformer actie-RPG" en maakt daarbij een vergelijking tu en het spel en de (oude) titels als de tweede The Legend of Zelda-game en Wonder Boy.

Uitgever Carpe Fulgur wilde Fortune Summoners in april al naar het Westen brengen, maar werd tegengehouden door de Japanse uitgever Lizsoft na een aanvankelijk vruchteloze discu ie over het gebruik van DRM. Carpe Fulgur kreeg later alsnog toestemming en zal de game zonder enige vorm van DRM uitbrengen. 

De Westerse uitgave van Fortune Summoners gebruikt de verbeterde graphics van de Japanse Deluxe-editie, maar het stemwerk van het origineel. Het profe ionele stemwerk van de Deluxe-editie valt onder een andere licentie en deze aankopen zou ervoor zorgen dat iedereen bij Cape Fulgur "zou veranderen in een zwerver. Er was geen mogelijkheid deze aan te kopen en toch voort kunnen blijven bestaan." Een Engelse demo van Fortune Summoners staat gepland voor deze herfst. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou