Nieuws
Fortnite

Fortnite’s nieuwe editor is uitgesteld tot januari 2023

Fans speculeren dat Chapter 4 een first-person mode toevoegt

Geschreven door Kamal van de Pol op
De aankomende editor voor van Fortnite Battle Royale verschijnt in januari 2023.

Tim Sweeney, hoofd van Epic Games, heeft in een tweet laten weten dat de nieuwe nog editor niet klaar is voor het volgende seizoen van Fortnite. De huidige editor van Fortnite, genaamd Creative, komt uit 2018 en maakt het mogelijk om eigen eilanden maken en delen met anderen.

Samen met de nieuwe editor zijn er al eerder nieuwe features gelekt die binnenkort mogelijk naar Fortnite komen, waaronder een first-person mode. Zo verwacht ingewijde Hypex dat de first-person mode samen met de release van Fortnite Chapter 4 op 3 december, of tijdens het eerste seizoen van Chapter 4 verschijnt. Vliegende dieren, motoren, een nieuw cosmetisch type genaamd ‘Apparel’ en een nieuwe editor worden ook genoemd.

First-person mode is momenteel al mogelijk in de Save the World-modus van Fortnite, waarbij spelers in de gameopties kunnen aangeven of ze een missie in first- of third-person mode willen spelen. Tijdens eerdere evenementen in Fortnite Battle Royale was het ook mogelijk om in first-person te spelen, zoals het Device-evenement.

Het derde deel van Fortnite komt op 3 december ten einde. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Omstreden RTX 4090-adapters komen van twee fabrikanten Meer dan vijftig games worden dit jaar tijdens The Game Awards getoond
0

Reacties op: Fortnite’s nieuwe editor is uitgesteld tot januari 2023

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.