Fortnite-zomerevenement is van start gegaan

Fortnite-zomerevenement is van start gegaan

Spelers kunnen twee weken lang aan de slag met het zomerevenement van Fortnite. Tijdens het evenement kunnen Summer Tickets worden verdiend, kan met waterballonnen worden gegooid en meer.

Epic Games kondigde gisteren aan dat het zomerevenement van Fortnite, genaamd 14 Days of Summer, van start is gegaan. Tijdens het evenement, dat tot 9 juli duurt, kunnen dagelijkse uitdagingen worden voltooid en zijn nieuwe zomerachtige outfits en cosmetische items verkrijgbaar in de digitale winkel. Bovendien wordt er elke dag een nieuw eiland uitgelicht in de Creative-modus van het spel.

In de battle royale-modus van Fortnite wordt tijdens het zomerevenement elke 24 uur een wapen teruggebracht uit de Vault. Ook is er elke dag een andere tijdelijke spelmodus beschikbaar, die willekeurig afwisselt tussen onder andere Heavy Metal, Builders Paradise, Wick's Bounty en meer. In de nieuwe spelmodus Splashdown moeten spelers elkaar uitschakelen door middel van het gooien van waterballonnen.

In Fortnite: Save the World kan tijdens 14 Days of Summer elke dag een missie worden voltooid, waarin Homebase geholpen moet worden bij het organiseren van het 'heetste' zomerfeest. Als beloning ontvangen spelers Summer Tickets, welke gebruikt kunnen worden om cosmetische items mee aan te schaffen. Bovendien kan een nieuw explosief wapen worden vrijgespeeld, wanneer spelers alle 14 missies voltooien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou